Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1988 στην Αττική. Αρχικό μας αντικείμενο ήταν η εμπορία και διάθεση ειδών συσκευασίας, αλλά μέσα στα χρόνια, ανταποκρινόμενοι στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας, επεκταθήκαμε και σε άλλους τομείς όπως:

• DIΥ Γάμος & Βάπτιση
• Διακόσμηση, Κατασκευές & Χειροτεχνίες
• Εποχιακά Είδη
• Είδη Εστιάσης & Πάρτυ

Εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες προσφέρουμε ένα εύρος προϊόντων που ανανεώνεται συνεχώς. Ακολουθούμε το ρυθμό και τις τάσεις της αγοράς οπότε και εναρμονίζουμε τα προσφερόμενα αγαθά και τις υπηρεσίες μας.

Έτσι, σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωση και εξειδίκευση των έμπειρων συνεργατών μας, μπορούμε να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες με , αξιοπιστία, ταχύτητα, ποιότητα και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Με το δίκτυο των 5 καταστημάτων μας καθώς επίσης και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρουμε άρτια εξυπηρέτηση σε πελάτες λιανικής αλλά και επαγγελματίες με ειδικές τιμές χονδρικής. Παράλληλα στο Blog μας θα βρείτε κάθε εβδομάδα νέες ιδέες για έμπνευση σε οτιδήποτε σχετικό με την εποχή αλλά και την συσκευασία, γάμο/βάπτιση, διακόσμηση και κατασκευές.

Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας Περιστερίου, Παγκρατίου, Πειραιά και Κορυδαλλού στην Αττική, στην Καβάλα και βέβαια online 24/7.