>>
 
 
 
 
 

Θέσεις Εργασίας

 

 

eukairies-karieras1

 

Εγγραφη σε Newsletter

Εγγραφή στο Newsletter μας

 
 
 
 

Συναλλαγές με την εταιρεία

 

Τρόποι Παραγγελίας

Η παραγγελία των προϊόντων μπορεί να γίνει με 4 τρόπους:
- Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
- Μέσω τηλεφώνου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο 210 924 9849 (κεντρικά γραφεία).
- Μέσω fax στο 210 923 0933, όλο το 24ωρο (κεντρικά γραφεία).
- Με αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα πρέπει να αναγράφετε τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης.

 


 

Τρόποι Παραλαβής

Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
- Παραλαβή από κατάστημα

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στο κατάστημα που έχετε επιλέξει. Μόλις το κατάστημα την παραλάβει σας ενημερώνει τηλεφωνικώς. Οι παραλαβές των παραγγελιών από τα καταστήματα γίνονται εντός του ωραρίου λειτουργίας τους. Δείτε εδώ τις διευθύνσεις και τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

- Παραλαβή από αποθήκη μεταφορικής για αποστολές εκτός Αττικής
Σε περίπτωση που δεν είναι κοντά σας κάποιο από τα καταστήματά μας, μπορείτε να παραλάβετε (με μια μικρή επιβάρυνση) από τις αποθήκες των συνεργαζόμενων μεταφορικών ανά την Ελλάδα. Η εταιρεία μας υπολογίζει το κόστος βάσει των δεμάτων της παραγγελίας σας.

- Παραλαβή στο χώρο σας με αντικαταβολή

Η αποστολή των παραγγελιών, γίνεται με courier εταιρεία ταχυμεταφορών.

 


 

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
- Αντικαταβολή
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Η πληρωμή γίνεται πάντοτε στον εκάστοτε αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, ελέγχονται και καταγράφονται τα στοιχεία ταυτότητας του προσώπου που παραλαμβάνει για λόγους ασφαλείας.

- Τραπεζική Κατάθεση (αφορά αποστολές εκτός Αττικής με μεταφορική εταιρεία)
Κάνoντας κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς, μας αποστέλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής, είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με fax στο 210 923 0933.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναγράφεται στις παρατηρήσεις ο αριθμός της παραγγελίας σας, καθώς επίσης και στην αιτιολογία το όνομα καταθέτη να είναι ίδιο με το όνομα στο οποίο θα εκδοθεί το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.
Μόλις λάβουμε το αντίγραφο θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Διαθέσιμες Τράπεζες

Eurobank  - IBAN:  GR 6502 6002 1000 0610 2008 91323 
Alpha  - IBAN:  GR 7401 4038 6038 6002 3200 05500 
Εθνική  - IBAN:  GR 6801 1071 5000 0071 5470 21668 
Πειραιώς  - IBAN:  GR 9201 7212 9000 5129 0652 93316 

Σημείωση: σε περίπτωση που δεν λάβουμε την πληρωμή σας εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, το σύστημα προβαίνει σε αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας.

 


 

Μεταβολές Τιμών

Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών. Οι αλλαγές όμως των τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί.

 


 

Απόδοση Χρωμάτων

Η απόδοση των χρωμάτων είναι δυνατόν να μην αποδίδεται με ακρίβεια στα εικονιζόμενα προϊόντα, είτε εξαιτίας της ανάλυσης των φωτογραφιών, είτε εξαιτίας των τεχνικών χαρακτηριστικών των υπολογιστών.
Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να δείτε επ' ακριβώς το προϊόν που σας ενδιαφέρει πριν το αγοράσετε, επισκεπτόμενοι ένα από τα 5 κατάστηματά μας.

 


 

Ελαττωματικά Προϊόντα

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε κάθε προϊόν να πληρεί όλες τις προδιαγραφές καταλληλότητας και ασφάλειας.
Αν όμως για κάποιο λόγο παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό από κατασκευής προϊόν, έχετε το δικαίωμα της επιστροφής του.
Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:
Αποστέλλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στέλνετε fax στο 210 923 0933 δηλώνοντας το προϊόν που είναι ελαττωματικό.
Αναμένετε από εμάς απάντηση για να σας καθοδηγήσουμε με ποιο τρόπο μπορεί να ελεγχθεί το είδος και να επιστραφεί.
Όταν το προϊόν ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρεία μας, και αποδειχθεί το κατασκευαστικό ελάττωμα θα σας το αντικαταστήσουμε και θα σας το αποστείλουμε δωρεάν.
Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το ελάττωμα του προϊόντος οφείλετε σε κακή ή λανθασμένη χρήση από εσάς, θα γίνει ενημέρωση μέσω τηλεφώνου ότι η αλλαγή του προϊόντος δεν γίνεται δεκτή, και θα χρεωθείτε τα έξοδα μεταφοράς για να σας επιστρέψουμε πίσω το προϊόν.
Αν επιθυμείτε να έρθετε εσείς να το παραλάβετε σε κάποιο από τα καταστήματα μας, δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα μεταφοράς.

 


 

 
 

Τιμές χονδρικής για επαγγελματίες

b2b

 
 
 

Εκτυπώσεις σε τσάντες & κορδέλες

 

  

fylladio

 

 

 

 
 
 

 
 
 
Virtuemart Templates by yagendoo.com
^

WebWave - Internet Services